Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styl w Profilu LoLa - Propozycja Użytkownika z Reddita

Kłoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użytkownik Rapidy dodał ciekawy post na Reddit. O dodaniu Styli w Profilu Gracza.
Dał pomysł że można kupić sobię postać którą można mieć w profilu na tle. Dodał także kilka przykładów:
Pantheon:

6499914116355841254264.jpg

Kassadin:

8880314116355841254264.jpg

Malphite:

5908414116355841254264.jpg

Co wy o tym sądzicie? Moim zdaniem fajnie by było kupować taki styl do skina championa którego już posiadamy.

Kliknij aby przenieść się na post z Reddita.

Nie pomagam przy ściąganiu/konfigurowaniu botów/cheatów do League of Legends gdyż ich nie używam.

Ziomeczki pamiętajcie o opcji Lubię to! to naprawdę motywuję.

Opublikowano

Fajny pomysł.

Powinni też dodać skórke profilową BoL Bundle. mid : Xerath, Cassio i Syndra. adc : trist, vay, kog

empty

Opublikowano

Geniusz! :)

Jak najbardziej jestem za :)

Tylko znając riot to nie możemy się tego spodziewać szybko...

Będziemy czekali do początku s5, albo za rok (o ile w ogóle będą chcieli to zrobić)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Eleganckie tyle mam skinów, ze byłoby z czego wybierać. Teraz pytanie czy to wprowadzą :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

z*******e, fajnie jakby to było za np. 50 000 IP czy coś, wtedy gracze musieliby się postarać o takie coś i nawet bogate dzieciaczki z ameryki nie mieliby tego hop siup

albo np. normalny kassadin 50.000 a ze skinem 100k czy coś

Opublikowano

z*******e, fajnie jakby to było za np. 50 000 IP czy coś, wtedy gracze musieliby się postarać o takie coś i nawet bogate dzieciaczki z ameryki nie mieliby tego hop siup

albo np. normalny kassadin 50.000 a ze skinem 100k czy coś

50,000 IP? Jak mi szkoda 6k+ na nową stronę run. xD Fajnie by było, gdyby ta cena rozsądna była... ale wątpię, żeby to zostało wprowadzone. Nie wiem, mam jakieś takie dziwne przeczucie. :P

Opublikowano

Świetny pomysł. Sprawdzi się na pewno, tylko mam nadzieję, że nie będzie dostępna tylko za RP. Tak czy inaczej Malph instabuy. :)

Opublikowano

Riot, już pewnie wywęszył okazję do zysku. Nie zdziwię się jak będzie jedna taka stronka za 520 rp

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie wprowadzą tego, bo zmiany tego tła obecnie kosztują RP'ki (np. przy okazji ultimate skinów), a wiadomo jak te łapciuchy są po pierwsze łapczywe na kasę, po drugie, jak mają wyjebane na zdanie community.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Świetny pomysł, zwłaszcza, że aktualnie jest to strasznie ograniczone i trzeba mieć ustawioną jedną z tych brzydkich ikon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...